Dravus Package

 

Kedves Vásárló!

Dravus kollekciónkat eredetileg azoknak szántuk, akik anélkül szeretnék átélni a hajós életérzést - ékszereinken keresztűl - ,hogy nagyon direkt szimbólumokat viselnének. A Dravus kollekcióba tartozó karkötők pont ilyenek, színesek, szerethetőek,  diszkrétek, de a csatként funkcionáló, stilizált Tom Marton logó nem olyan egyértelmű, mint a horgony.

Annak érdekében, hogy a nyári viseletüket kiegészítő Tom Marton ékszereket könnyebbben variálhassák, megalkottuk első nyakláncunkat! Alapul vettük a Dravus kollekció erős, neodymium mágnessel záródó karkötőit és terveztünk hozzá egy medált, mely egy kör alakú keretbe foglalt, T.M.Y.S jelzéssel ellátott horgony. A horgonyt ölelő keret védi viselőjét a horgonykapák esetleges bökésétől és markáns kinézetet is biztosít az ékszernek.

A Dravus szett megalkotásával vásárlóink széles körének szeretnénk a kedvében járni! Aki csak szolidan, jelzés értékűen szeretné kimutatni "hovatartozását", az viselheti csak a karkötőt, aki pedig bátran felvállalja, hogy a víz, a vízi sportok szerelmese, az hordhatja egyszerre mindkét ékszert! Bárhogy is tesz, egy stílusos kiegészítővel lesz gazdagabb a nyári viselete! 

Viselje egészséggel, szép nyarat kívánunk!

Tom Marton Y. S. Team

Rendezés:
Csomagolás

Minden karkötőt ebben az egyedi vitorlazsákban adunk.

Kézimunka

Meder

Balaton regatta

Partnerünk