AJÁNDÉKUTALVÁNY

Kedves Vásárló!

Az ajándékutalvánnyal egy segítséget szertnénk nyújtani Önnek, hogy a megajándékozottja az általa legtökéletesebbnek tartott ajándékot kapja meg. Ez az az ajándék, amivel nem tud hibázni!

Az ezen az oldalon megvásárolt Tom Marton Yachting Style Ajándékutalványt postán küldjük ki Önnek, vagy az Ön által megajándékozott személynek. Az ajándékutalvány a hozzá tartozó esztétikus borítékban kerül kiküldésre, természetesen az ajándék állagát óvva védőfóliás borítékba csomagolva.

Az Ajándékutalvány árát termékeink árához igazítottuk, melyet a kép melletti legördülő menüből tud kiválasztani.

Egyedi ár esetén, a vásárlás folyamat során a Megjegyzés rovatba kérjük beírni!

Amennyiben a postázást közvetlenül a megajándékozott címére kéri, akkor a vásárlás során az Ő adatait kell megadni, a számlázásnál pedig a saját adatait. Ebben az esetben feltételezzük, hogy átutalással történik a fizetés. Ha az Ön címére kéri az Ajándékutalványt, mert személyesen szeretné átadni, akkor a vásárlási folyamat során kérjük, hogy a Megjegyzés rovatba tüntesse fel a megajándékozott adatait, amelyek segítségével ki tudjuk részére tölteni az utalványt.

Bármi kérése/kérdése van az Ajándékutalvány vagy más termékünk vásárlásával kapcsolatban az info@tommarton.hu e-mail címen vagy a 06-70/342-55-29 mobiltelefonszámon állunk rendelkezésére!

Jó vásárlást és szép napot kívánunk!

Tom Marton Y. S. Team

 

Rendezés:
Csomagolás

Minden karkötőt ebben az egyedi vitorlazsákban adunk.

Kézimunka

Meder

Balaton regatta

Partnerünk